Fit’n’Dance

Kontakt os

Velkommen til fitnessafdelingen i AFG&I.

Fit’n’Dance er for dig, som elsker at danse, grine og svede!

Til Fit’n’Dance får du muligheden for at give den gas med fede dansetrin til god musik samtidig med at du forbrænder en masse kalorier. Timen bygges op af forskellige dansetrin som sættes sammen til små koreografier.
Du kommer til at danse forskellige stilarter som f.eks. aerobic, latin, funk, streetdance osv.
Kodeordene er energi, sjov og ballade i en udfordrende og super sjov dansetime, hvor ALLE kan være med!

Der er få pauser, så du vil få en time med høj intensitet og høj energi fra start til slut.

Vi står klar til at guide dig igennem en times dansefest med smil på læben og sved på panden.

Vi træner torsdage kl. 19:00-20:00 i Alsted-Fjenneslev hallen – første træning er i uge 34.
Tilmelding foregår via dette link: http://www.afgi.dk/Tilmelding-396117

Heidi Aamand
Jeg har næsten altid været tilknyttet AFG & I – ihvertfald siden jeg gik på mor/far og barn holdet som 1-årig.
Jeg har gymnastikuddannelsen igennem DGI og bruger i dag også mange frivillige timer her i foreningen, men også for DGI med forårsopvisninger, DGI landsdelsholdsstævner og andre event, derfor jeg også har taget DGI’s Eventmanager uddannelse og DGI’s Lederuddannelse.

Jeg synes nu, det var tid til nogle flere udfordringer og da jeg har fundet glæden ved at grine, danse og svede har jeg derfor taget DGI’s danseinstruktøruddannelse og Basis i Koreografiuddannelse så jeg forhåbentlig kan sprede glæden videre.

Katja Britton

Marie Lemvig

Skriv til os

40 89 82 04