Bliv Instruktør/Hjælpeinstruktør

Kontakt os

Instruktør og hjælpeinstruktør

I Alsted-Fjenneslev Gymnastik- & Idrætsforening er vi omkring 35 instruktører fordelt på alle idrætterne. Vi er en aktiv forening, der lægger vægt på et godt samarbejde instruktører, hjælpere og bestyrelse imellem.
Vi er altid på udkig efter nye instruktører, så vi løbende kan udbyde de holdtyper og aktiviteter, der efterspørges i vores lokalområde. Vi satser på breddeidrætten for alle aldersklasser, men vi vil også gerne kunne tilbyde et socialt fællesskab, hyggelige arrangementer og gode oplevelser. Vi vil gerne være en rummelig forening, hvor der er plads til alle, og hvor man føler sig velkommen.

Bliv instruktør eller hjælpeinstruktør

Vi lægger vægt på, at vores instruktører og hjælpere er klædt ordentligt på til opgaven, og derfor tilbyder vi løbende alle instruktører samt hjælpere at deltage på diverse kurser, der udbygger og styrker deres kompetencer indenfor deres idræt. Udgifterne hertil er afholdt af foreningen.

Som instruktør eller hjælper har du stor opbakning fra bestyrelsen, og vi skal nok sørge for at hjælpe dig godt i gang. Bestyrelsen vil altid være behjælpelig med råd, vejledning og diverse praktiske opgaver.

Foreningen betaler skattefri godtgørelse til alle instruktører efter gældende regler. Hjælpeinstruktører får et engangsvederlag.
Som instruktør og hjælper i vores forening tilbyder vi, at du eller dine børn kan deltage på ét andet hold i foreningen.
Derudover tilbyder vi kørepenge udover 8 km.
Hvis en instruktør/hjælpeinstruktør kommer til skade, er vi dækket af Idrættens forsikringer gennem DGI.

Hvad forventer vi af dig

  • Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, møder i god tid før hver træning, er velforberedt samt har et velvalgt sprogbrug overfor gymnasterne
  • Du skal være indstillet på, at du måske skal forberede dig hjemmefra.
  • Du har lyst til at tage på relevante kurser.
  • Vi forventer, at du har lyst til at undervise, og at du med et smil kan give en god oplevelse.

Instruktør

Som instruktør skal du være den, der går forrest. Du er en rollemodel for de aktive, og du skal være den, der motiverer holdet samt sørger for at det hele tiden udvikler sig.

Du behøver ikke at have nogen uddannelsesmæssig baggrund eller undervisningserfaring indenfor din idræt. Det vigtigste er, at du har lysten og ideerne til at arbejde med børn eller voksne, resten skal vi nok hjælpe dig med.

Hjælpeinstruktør

Som hjælpeinstruktør skal du være minimum 13 år.

  • Som hjælpeinstruktør lærer du, hvad det vil sige at være instruktør.
  • Du hjælper til i træningen ved at holde styr på gymnasterne, tager imod ved spring, hjælper til ved opvarmning og finder på sjove lege for gymnasterne – og måske er du også med til at lave serier til opvisningen.
  • I løbet af sæsonen udvikler du dine kompetencer og prøver grænser af. Du får tilbudt et hjælpeinstruktørkursus, hvis du ikke allerede har fået det.​

Kunne du tænke dig at prøve kræfter som instruktør eller hjælpeinstruktør kan du kontakte vores aktivitetsansvarlige Gitte Aamand på gitteaamand1506@gmail.com

Skriv til os

40 89 82 04