Supermotionisterne

Kontakt os

Supermotionisterne

Træningstidspunkt: Tirsdag kl. 19.00 – 20.00

Supermotionisterne er et motionshold for voksne m/k´er.
I højsæde er god grundgymnastik, hvor vi sammen får rørt os fra top til tå, til livlig musik og med et smil på læben.
Boldspil, lidt ”hjernegymnastik” og ikke mindst de sociale aspekter med ”bolle-aften”, julefrokost og hyggeligt samvær er også en stor del af holdets eksistens.

Vi står igen i år klar – 2 friske instruktører Gitte og Lisbeth, der glæder sig til at se jer alle.
Første gang er tirsdag den 12. september 2023 – VEL MØDT

For tilmelding kan du trykke på dette link: http://www.afgi.dk/Tilmelding-274027

Instruktører

Lisbeth Vejsager Nielsen
Jeg bor lokalt og har siden jeg var 2 år gammel været medlem af AFG & I og dyrket diverse former for sport her.
Jeg startede i ungdomsårene som hjælpeinstruktør i gymnastikken, og blev senere instruktør på diverse børnehold. Nu er jeg instruktør i voksengymnastikken for supermotionisterne sammen med Gitte og Karin, hvilket også giver mange hyggelige timer og god sved på panden.
Sideløbende spiller jeg også badminton i AFG & I og er fællesformand for foreningen. Så er der spørgsmål af den ene eller anden karakter til AFG & I – gode idéer eller lign., så kan jeg altid kontaktes på tlf.: 40898204.

Gitte Aamand
Jeg bor lokalt, har været tilknyttet gymnastikken i AFG & I siden jeg var 5 år gammel, men jeg har også spillet både håndbold, fodbold, badminton og taget idrætsmærke i AFG & I.
Min karriere som instruktør startede da jeg var 13 år. Jeg er rigtig glad for at være en af instruktørerne på vores supermotionister og glæder mig til at komme i gang med en ny sæson.
Jeg har altid syntes at frivilligt arbejde i foreningslivet er spændende, så ud over jobbet som instruktør er jeg også aktivitetsansvarlig i AFG & I.

Skriv til os

40 89 82 04