Indoor cycling

Kontakt os

Indoor cycling

Så er vi klar til sæson 2022/2023

Instruktører: Søren Brun og Christian Olsen

Hos AFG&I Indoor Cycling er vi SUPER klar til en ny spændende sæson på vores 10 nye Tomahawk IC 4 cykler.
​Hos AFG&I får du nogle af de mest entusiastiske instruktører og sved på panden. Hos os får du en fornemmelse af at være hjemme fra første træning, da vi værdsætter et godt grin sammen med den seriøse træning.

Vi tilbyder i år 1 hold, som er for dig der er øvet og som måske hører til den “hardcor” cykelist, her er det Søren der er instruktør og tiderne er mandag kl. 18.30-19.30.

Vi tilbyder også 1 hold, der henvender sig til dig som måske er nybegynder men også til dig der allerede har stor erfaring, her er det om torsdagen hvor Christian instruerer fra kl. 17.30-18.30

Cycling er primært kredsløb træning. Træning der øger og forbedrer din kondi på en sjov og hyggelig måde.

Vi spiller musik og kører efter intensitetsskala. Selv cyklingen foregår ved, at du følger instruktørers anvisninger og guides igennem timen.
Træningen sammensættes efter instruktørernes egen stil og den valgte musikgenre.

Holdene starter uge 40.
For tilmelding tryk på følgende link: http://www.afgi.dk/Tilmelding-274025

Mange Cycling-hilsner
Søren og Christian

Instruktører

Søren Brun

Jeg bor i Fjenneslev sammen med min kone og to drenge.
Til hverdag arbejder jeg hos Velfac som servicemontør.
Jeg har været instruktør i AFG ca. 10 år, hvor jeg har trænet børnehold i gymnastik, ellers har jeg været instruktør i indoor cycling i 3 år.
Sidste år opstartede jeg indoor cycling i AFG med god opbakning. Jeg er uddannet som indoor cycling instruktør igennem DGI.

Christian Olsen

Jeg hedder Christian Olsen.
Jeg bor i Fjenneslev sammen med min hustru og 2 efterhånden voksne børn. Jeg har gået til Indoor cycling i AFGI siden det blev startet op for efterhånden en del år siden.
Til daglig arbejder jeg ved Fjenneslev kirke, hvor jeg er graver og kirketjener. Derudover er jeg medlem af bestyrelsen i Fjenneslev vandværk.
Jeg lægger vægt på at vi har det sjovt til indoor cycling, at alle kan være med, men at vi samtidig får pulsen op og får flyttet nogle grænser.

Skriv til os

40 89 82 04