Spring 6-9 år

Kontakt os

Spring 6-9 år

Springholdet er for både drenge og piger fra 0. Klasse til 3. Klasse.

Vi vil i løbet af året hoppe, danse, lege, stå på hovedet, blive udfordret med forskellige spring både på bane og trampolin, men vigtigst af alt vil huske at grine og have det skide skægt!

Alt vores arbejde munder ud i forårets opvisninger, både vores lokal opvisning, men også opvisningerne i Sorø Hallen.

I løbet af året vil der kommer nogle ekstra træninger, både i hverdagene men også i weekenderne. Disse vil selvfølgelig blive meldt ud i god tid så, så mange af jer kan komme med. Vi vil også gentage vores hygge aften/ekstra træning, som vi havde på holdet sidste år, hvor vi hyggede med pizza og en masse træning.

Vi glæder os til at se en masse friske drenge og piger torsdage kl. 17.30-18.30
Første træning er torsdag d. 14. september 2023.

For tilmelding kan du trykke på dette link: http://www.afgi.dk/Tilmelding-274027

Instruktør

Heidi Aamand
Jeg har næsten altid været tilknyttet AFG & I – ihvertfald siden jeg gik på mor/far og barn holdet som 1-årig.
Jeg har gymnastikuddannelsen igennem DGI og bruger i dag også mange frivillige timer her i foreningen, men også for DGI med forårsopvisninger, DGI landsdelsholdsstævner og andre event, derfor jeg også har taget DGI’s Eventmanager uddannelse og DGI’s Lederuddannelse.

Det er mit første år som instruktør på dette hold, så jeg glæder mig meget til at hygge med alle børnene og deres forældre 🙂

Ida Janerka
Det er mit første år som hjælpeinstruktør og jeg glæder mig meget til lærer hvordan det er at være hjælper på et hold med både spring og rytme 🙂

Jeg har selv gået til gymnastik siden jeg var lille, så derfor glæder jeg mig også til at kunne begynde at lære fra mig 🙂

Skriv til os

40 89 82 04