Hatha Yoga

Hatha betyder på sanskrit sol og måne mens yoga betyder forening. I hatha yoga arbejder vi med forening af bevægelse og åndedræt, kombinationer af aktive og passive stillinger og at finde fred i krop og sind. Dette hold vil hjælpe dig med at at finde glæde og ro i din krop og dit sind gennem bevidste bevægelser i takt med dit åndedræt.
Der vil indgå tekniske begreber fra Anusara yogaen for at tilpasse de årtusinder gamle stillinger til vores kroppe i dag og forebygge skader. Den praktiske træning vil inkludere flow gennem stillinger, arbejde med isolerede stillinger, f.eks. balance og bagoverbøjninger, dybe stræk.
Det er vigtigt i yoga at huske, at det ikke drejer sig ikke om at være selvbevidst, eller føle sig utilpas i kroppen eller en bevægelse. Derimod handler det om at være kropsbevidst og mærke hvad kroppen har behov for lige nu. At være bevidst om hvordan små ændringer i en stilling vil give en bedre ligevægt, et bedre stræk og ultimativt en større ro i stillingen og sindet.
Vigtigst af alt – i yoga drejer det sig ikke om at være et slangemenneske, der kan stå på hænder og binde kroppen i sløjfer, det drejer sig om at definere et opnåeligt mål og rejsen mod målet – eller erkendelsen af, at målet måske var for ambitiøst og kunne ændres.

Medbring egen måtte, tæppe og en drikkedunk.

Yoga træner i multihuset onsdage kl. 17:00-18:15 og 18:30 – 19:45
Holdene starter i uge 38.

Tilmelding er først til mølle, da der er max. 10 pladser på hvert hold.

For tilmelding kan du trykke på dette link: http://www.afgi.dk/Tilmelding-396117

Instruktør

Leyla Celik

Skriv til os

40 89 82 04